Да, далеку сме од реален попуст, но ај ќе се лажеме и со нашиве попусти. За најреален попуст знам каде да осам. Палам колата и за 3 часа сум таму. Ама ме спречуваат неколку приватни работи за кои морам да сум во Скопје и ќе морам да се задоволам со нашите попусти.
Па секако. Сигурно нема на радио блек фрајдеј да има за музика. Во сите продавници каде што нудат облека, бела техника, храна и слично ќе има попусти. Кажи ми ти конкретно што сакаш да купуваш па ќе ти кажам дали ќе има таму...
Не знам зашто веднаш почнуваш со исмевање, за една обична инфо што прашав. Нормално дека за облека и сл прашував. Минатата година немаше многу места со попуст, затоа прашав.
На диплома од средно ми ставиле печат од завод за осигурување. Дали ова би ми правело проблем у иднина ако сакам да се запишам на факс?
Ми требаат врвци за чевли. Човекот што продава кај Министерството за правда дали уште таму има тезга?
Знае ли некој со сигурност каде можам да купам нотес со бланко страници? Цел град го пројдов, не најдов. Проверено ми е Office Plus, Џамбо, Staedtler, Просветно, Алби, онаа на Аминта Трети пред Mamma Italiana, оние двете една до друга на Аминта Трети после Coffee Factory, поголемиве маркети. Тук-таму ќе најдеш обична тетратка со детски дизајн, но ми треба нешто во овој стил: