Основен суд Скопје I, пополнуваш мислам дека беше барање, уплаќаш на уплатница и за најмногу една недела ја зимаш потврдата(мораш лично се' да завршиш)
Овој дел од ногата, во кругчето: Одрано ми е, и од двете страни. Црвено-жар. Ме пржи. Знаете со што да го намачкам, барем малце да ми заздрави? Некоја крема.. Бекутан немам дома, има некоја нивеа само крема..
Крема/маст од невен ако имаш, или бивацин ако имаш стави и заврзи ги местата со со газа. Нивеа нема да ти заврши работа, ако ставиш само повеќе ќе те пече.
Јас имам таков принтер само што мојот нема копчиња туку е на тач.Доста евтино си ги начекала за 900 ден. Црната боја ја купив за 1100 ден. А другите во боја беа поскапи не се сеќавам.Ако тоа ти е скапо можеш да ги полниш боите,само што не се оригинални hp бои и компјутерот нема да ти покажува уште колку боја имаш во принтерот.
Абре дете да си знаеш да не те лажат баба и дедо, пензија од тутска пуштаат на први, секогаш, а после од фондот си ги надохнадуваат парите. Ми стигнаа и тоа сабалје наутро легнуваат секој месец, веќе 2ипол години го практикуваат ова, барем откако јас имам сметка кај нив. Пари има, удри на трошење
Спојлер Работно Време на Jumbo: 09 - 22 часот секој ден. Девојки, веќе деценија како барам и никако да најдам! Дали некоја видела (каде и по која цена) вакви огромни перници за на под? Да може на нив да се легне и седне. ми треба на розова или сина нијанса Спојлер не знам дали прашањево е за во Каде да купам?... или само за облека се дискутира таму
Кажете ми некоја страна на интернет кајшто може да се праќа бесплатни пораки на мобилен, ама да не биде bluezone.mk зашто таму веќе имам направено account
Мајка ми има од баба и оставено некои кружни, како парички. Таа мисли дека е можно да вредат нешто. Каде би можела да го проверам тоа?
Гледам едни двајца се тегнат за рака во темниците на паркот. Муабетот ми е што тој нејзе и роднина, би требало да и биде. Прв братучед и е на мајка и. Неа и е што незнам, ама инцест е така ?? Не мислев на држењето за рака, се потиснаја дечките. А ги познавам. И онака од радозналост да прашам дали е легално ??