Најдобро ти е да си резервираш еден ден порано. Јас сум одела со Класик мислам, ме чинеше 900ден. Многу подобра опција од аеродромското такси
Од како имам купено калап за мафини само првиот пат ми испаднаа и после тоа ништо само ми се лепеа мафините и покрај тоа што ги мачкав со зејтин, па со маргарин , ајде ги исфрлив и хартиените калапи што се ставаат пробав директно на калапот иста песна секогаш, пред да го фрлам калапот бидејќи веќе стварно се изнервирав за сета фрлена храна , постои ли нешто друго што може да пробам? Сите рецепти ги следам како што треба и џабе е, пробав и со хартија за печење сама направив како калапи, пак џабе, постојат ли некои од кои со сигурност нема да се залепат?
And the queen of stupid questions is back again. Се носи шал со кожено палто ова време? Планирам да одам на вечерно кафе, а и малку ладничко ми е.Ама се мислам дали да носам или глупо ќе е. И дали е време за вакви комбинации или рано е? Спојлер: Од прилика како би изгледало
Девојки помош, кажете од кој блендер сте задоволни, јас се мислам помеѓу следниве. Ако некој ги има нека сподели искуство .
Јас го имам плавиот нутрибулет и екстра е, не знам што е разликата на сивиот и црвениот, претпоставувам јачината. Види кој е појак тој земи го, нема да зажалиш
Го имам истиот , прво ми се свиѓа тоа што е голем и собира доста работи во споредба со овие од топ шоп , со години го користам не би го менувала , презадоволна сум, сепак на тебе е да одлучиш, јас имам позитивно искуство со овој бледнер, Спојлер https://escapadeng.com/philips-blender-avance-glass-jar-800-watt-hr2096-01/ околу 5.000 мислам дека е, побарај го кај нас па види, одамна ми е не се сеќавам баш.
Првиот е копија на нутри булетот од топ шоп, кој е околу 6000д.Не се лажете од овие страни на фб. Најдобро земи си го црвениот од делимано(иста е цената и во топ шоп), ја го имам и супер е. Разлика со другите се додатоците, црвениот има само една чашка и сечило.
1+ Се сложувам, црвениот е одличен. Јас имам и друг, поголем, и баш зошто е поголем не ми бленда се. На пример, ленено семе нема шанси да избленда, додека пак црвениов Нутри сол го прави.
Здраво, направив нарачка од али експрес и ми стигна дека нарачката патува, е сега има еден проблем јас мислев дека на мојата картичка имам доволно пари,но сум немала денес не работат банките дури во понеделник моето прашање е дали селерот ќе го прати производот па ќе си повлече пари или пари повлекуват кога го праќат не знам дали ке стигне производот бидрјќи немам доволно пари но во понеделник ќе ставам... не знам дали ме разбравте што сакам да кажам се надевам некој ќе ми одговори.