Каде можам да најдам шеа путер (shea butter) ? Во Веро, Рамстор, ДМ нема. Само производи со шеа путер.
Здраво дали некој купувал до сега ад маслени капки пантеонол воден раствор рицинусово масло и б витамин ампули ме интересираше цената. Фала однапред
Здраво на сите што ме читаат. Добар салон за масажа во реонот на Карпош, Кисела Вода, Ѓорче, само да не е во центарот на Скопје?
Ако ти треба медицинска масажа т.е. физеотерапевтска масажа, оди во Долорес.10 масажи по еден час се 4000 денари.Стручни лица масираат,плус ако имаш болки ќе добиеш и третман со ласер и струја.
Немам болки, но се чувствувам како затегнато да ми е телото. Барем некој со добра рака да е. Да знае да масира. Бај д веј, што ќе кажеш за Студио Алтернатива во Ѓорче?
За издавање возачка дозвола за прв пат тие 280 денари и 110 денари административна такса, на истата уплатница се уплаќаат? Таа што е објавена на страната на МВР?
Искусво со апартов? Го бива ли за топење чоколадо. Скептик сум бидејќи не е на пареа, а чоколадото така се топи.
Многу пари за нешто што можеш со две тенџериња да завршиш работа. Сигурно не топиш чоколадо по 3 пати на ден. А модли има сегде да купиш за ич пари.
Здраво дечки. Викендов ќе одам за Холандија. Ќе слетам во Ајндховен, а сум за Амстердам. Па ако може да ми помогнете околу превоз, транспорт до Амстердам. Што, како е, дали со воз или со автобус, која компанија? Ви благодарам
Ако имаш дебитна картичка можеш таму директ да си платиш, ни гужви по пошти/ банки ни провизија за уплатниците.
Во Козле е. Да, докторка прегледува,утврдува што треба да се примени и почнуваат терапиите. Претходно матичен треба МОЈ ТЕРМИН.за кај докторката да закаже, со плави картони 10 третмани се 4000 денари. Еден третман е еден час. Јас имам вратна спондилоза. 15 мин масажа 15 мин.ласер 15 мин екстензија на вратот со она за врат(го тегне вратот, ама незнам како се вика) 15 мин струја Ептен ми помогнаа третманиве.
Знам дека е така, но јас барав мислење дали го топи чоколадото или го згрутчува. Посебно белото дека е поспецифично и ми се прави како тесто кига го топам.