Јас имам таква розева и ја купив од FormaNova а мислам дека има и во FormaIdeale (ако се викаа така).Е сега јас ја купив пред една-две години,незнам дали уште имаат,ама би требало
купи ли некој денес распоред од оние што се нудена во вест? немаа распореди во три киосци каде прашав, што ли е случено? каде можам да најдам плинн за полнење на запалки?
Женски, треба да одам да земам индекс. Бруцош сум и сум со стипендија. Дали на факултетот треба да го земам или ? Појма немам, ќе молам некоја поискусна да ме упати
Да прашам, сакам нешто да направам хумано, било што... Може да кажете што би правела и каде? Живеам во општина каде сме исклучени од зивилизација, што би рекла јас Чекам некој што е запознаен и расположен за разговор, па нека ми пиша ЛП. http://www.youtube.com/watch?feature=en ... Qqqrlmj7gk
По нетов се вртат разни броеви за донација, или пак собери облека и некои ствари и донирај ги во некој дом... Тоа само ми текна
Сакам да прашам дали некој може да ми каже каде можам да купам детски антиперспирант ми треба за братучетка ми има 10 години ама не сум сретнала никаде.Фала однапред.
Не сум доволно запознаена со овие работи, па ќе прашам. Може ли да се магистрира на различен факултет од оној кој си го завршил? Како 2 струки да имаш?
Ама постдипломските треба да бидат од областа во која си дипломирал, значи да бидат сродни со додипломските студии. ^Туку ме интересира мене нешто, ќе работат ли продавниците и Бит пазар во сабота, има ли врска што е државен празник или ќе си работат??
Mислам дека треба да бидат сродни сп тоа што го имаш диломирано, или барем со работното емсто. Знам луѓе кои имаат завршено стоматологија, па се имаат запишнано на мастер менаџмент, но им требало за работното место. После чест е примерот на студенти на безбедност кои одат на мастер на кривично или од земјоделски на мастер економија. И ти си тоа што имаш завршено факулетет, тоа ти е звањето, а масерот е надградување. Гледај да ти бидат сродни факулетот со мастерот, поинаку за мене не би имало логика. И тоа не значи дека имаш 2 факултети.
Што е разликата помеѓу антиперспирант и дезодоранс? Редактирам заборавив да прашам, во ДМ видов онакви жилетчиња за отстранување на груба кожа на стапалата, на педикир ги користат обично. Ако може да ми објасни некој како се употребуваат?
Првите делуваат на потните жлезди, го намалуваат потењето и ја неутрализираат непријатната миризба, а другите само ја намалуваат миризбата. Тие не делуваат на потните жлезди.
Девојки да не знае некоја каде може да се напраи чаша со слика али сликата да се појавува само кога во чашата се става топла вода ?