Не јадам месо. Свинско неќам ни да помирисам. Нема да им дозволам да служи за гозба кога ќе порасне.Или веќе ако нема друго решение, ќе ја дадам бар на некои бездомници да јадат. Ама најсериозно, морбидно ми е домашното милениче да стане оброк.Една од причините зашто не јадам месо. Ако веќе мора да се убива, бар ќе ја дадам на некој што нема.
Зашо на бездомници, еве мене дај ми ја ќе и' најдам чаре Шала на страна, имаш мини прасиња. Тие се домашни миленици али ако си спремна да даеш 500 евриќи..
Крушево, Берово, Маврово, Пелистер, Боровец, Копаоник... Однеси ги во цвеќара или има фб страни да ти ги направат во форма на букет. Тоа е сега во мода Еве вака нешто:
Zdravo. Ke pisuvav vo temata onlajn soping no ovaa mi e poaktivna. Sakav preku edna strana da si poracam kaput no na slikata go nosi manekenka sto modelot e mozebi toj no jas sakav da go vidam samiot model. Im pisav, mi rekoa nemame slika momentalno bideki vednas gi dobivame i isprajkame. Ne retko mi se slucuva koga ke vidam slika od realniot proizvod da se razocaram. Dali bi se nafatile da kupite na ovaj nacin?
Мислам дека е попаметно да побараш дали на страната има коментари од други корисници за тоа како се задоволни од производите, дали има многу луѓе што купуваат од нејзе или евентуално пак да ги прашаш за слика, ама не верувам дека би ти пратиле штом така ти рекле.Ништо чудно на крај да добиеш сосема различен производ што не е реткост со вакви онлајн страни.
Дали некој знае да ми објасни што е и каква е таа организација THE WINNING TEAM? И на слики се сликаат со натписи You should be here ? Им плаќаат патувања, ама незнам што е поентата со тоа?
А што нудат ме интересира? Едно девојче на познаници е во тоа, па ме интересира со што се бават... Сигурно за џабе никој нема да им плаќа патувања
Па не им дадов многу да ми зборат, од старт ги откачив. Некој што е повеќе упатен околу ова нека каже. Да видиме дали ми се исплатело да ги откачам.
@wendy2 @Компир Манџа Имаат апликација за која треба да платиш членство од 5000 ден. (Ама ова со попуст било за тој период инаку поскапо е). Апликацијата е за патување, што значи колку повеќе патуваш толку поефтини се патувањата и ако идат луѓе преку тебе си добиваш некој си попуст. Ако се зачлениш ти даваат 'план' за на пример да ги промовираш преку инста или да го развиваш профилот. Нешто така ама не се сеќавам пошо и мене ми збореа оддамна.
Здраво.Учам Висока медицинска школа(-акушерка) но поради некои работи што се случија сфатив дека не се пронаоѓам во таа струка.Е сега ме интересира кои други работни позиции ми се ,,на располагање" во здравството со овој факултет,мислам ако треба и да завршам еден плус,во смисла водење на документација,и слично не знам баш какви други позиции има? Ви благодарам