Не знам дали мислиш за во ресторан, но ако е така, тогаш во Спицикото во Сити Мол и Кај Џино во ГТЦ. До сега без конкуренција и двете. А за замрзнати не знам каде би нашла убави. Нека ти препорача некој друг.
Ме интересира каде има новогодишни лепенки за на стаклена врата низ Скопје? Во Џамбо има но не ми се допаѓаат...
Каде можам да најдам рамка за слика 20×30cm? Ама со поприфатлива цена, денес видов во Базаро таа големина 270денари. Некако многу ми се виде
Да не знаете каде може да најдам спреј со снег ефект за стакло, што го користа по продавници за цртање снегулки, елки на излозите?
Дали го има некој и како е задоволен? И според вас дали е подобро да ср купи ваков рачен блендер или голем класичен блендер?
Женски каде освен во веро има дедо мразовци за сликање ? Кај што даваат и слика од фото студиото секако
Зависи за што ти е. Јас имам мал блендер околу 1200ден беше од Техномаркет и супер ми е за смути правење, за друго немам потреба да го користам. Ако ти треба за друга намена, јас би зела некој поскап и поквалитетен.
Па можеш слободно и како мед.сестра да работиш,и стоматолошка сестра,или и во тоа не се пронаоѓаш? Во тој случај најдобро да промениш факултет,или да се префрлиш логопед или физиотерапевт,што би те влечело повеќе.