Од љубов, што да правам. Прашај во Гари кинеските продавници, или мислам дека имаше некоја на Максим Горки или до неа улицата кај тур. агенции.
Зависно дали е препорачано или обично. За обично е некаде 20-30 денари, а за препорачано 50-80. Ако е нешто битно, прати го препорачано зашто гарантираат дека ќе стигне, ти дават потврда и можеш да го следиш до каде е стигнато. За обичните, слушнав немало гаранција дека нема да залутат некаде. Јас последен пат праќав обично и стигна за 2 дена.
Dali zeleniot caj pomaga vo namaluvanje na obemot okolu stomakot I celulitot,od vcera pocnav da pijam poveke voda I da vezbam ke se masiram I so maslo od brslen,,a sakam I caj da probam da pijam.
Помага, ако го береш. Шала на страна, терај со вежбањето и водата, имаш разни вежби за стомак на интернет, не ги прави само класичните. Ама и да си воведеш здрав режим на исхрана. Инаку џабе и чај и вежбање. А чајот конзумирај си го, добар е за детокс и забрзување на метаболизмот.
Точно е дека во Диор Автокоманда ги качиле цените? Шишање 550ден? Кажете нешто за подарок за 10 год машко дете...
Каде во Скопје продаваат навистина убави новогодишни Елки? Да бидат големи и бујни да изгледаат како природни, значи навистина да бидат раскошни ? Christmas Magic ❤
Меркур- Автокоманда, лани разгледував имаше многу убави, густи со многу гранчиња. Оваа година не сум била, ама сигурно има пак.
Ама не сака да ме логира. Треба прво да ми креираат профил. И тоа ми е прашањето, кој треба да ми отвори профил?
Moite vegi se crni I sekogas koga sakam da stavam molivce izgeldat katastrofa..pa sakam da GI dovedam do nijansa posvetli no neznam kako takva sakam da mi bide bojata..isto I molvce vo taa boja.