Дечки ај кажете ми некоја фб страна што праќаат по карго на која се продаваат огледала во различни големини со пристапна цена?
Ми треба вие од Битола кои сте, дали во маркетите Кам, Жито Маркет и Тинекс има од овие макала: Јас во секој случај сум со план деновиве да поминам и да виадм кај има, ама ме интересира дали случајно ги имате сретнато. На линков пиши дека во овие маркети ги има и јас ретко до скоро ич да не одам таму па можда до сега и само да немам забелажно.
Луѓе, јас направив печатна грешка во индексот при пишување. Да одам во инфо центар или? Не знам што да направам
дали има некој искуство со ЕМS пошта? по правило пратките од странство стигаат за 4-6 дена а мене ми е испратена минатата среда и не само тоа туку цела недела ми стои во транзит и нема никаков апдејт кога го пребарувам бројчето за следење. дали да ги контактирам EMS во Скопје или тие дефинитивно ќе ми ја достават пратката дома/ ќе ми донесат ливче да ја подигнам во пошта ако е веќе стигната?
Фала ви! Ај бар Кам ми е блиску, арно не треба да одам до Жито Маркетите. Ние кај мене одевме во Студентски им кажувавме и ни дозволуваа коректор. Еднаш и професор згреши и одма си избриша. Ама према мене подобро да си забележат во студентски.