Здраво дечки, морам да се пожалам и да побарам огромна помош Бев кај една фризерка во ск со цел да ми извади шишки на страна и и ја покажав првата слика.. Ама што да ви кажам, не испадна ни приближно од тоа буквално како на втората слика, значи шишките ми се до над веѓите и сосема е шишано рамно како со лејнир нема никаковстепен а најтрагично е што не се ни исти шишките од двете страни значи ве моламкажувајте некое добро фризерско студио од скопје што ќе може да ме спаси ќе молам да ме средат нареднава недела како ќе одам вака за нова нз ни како ќе излезам од дома плс ам
Ми треба идеја за поклон за нова година на идна свекрва ,стварно сакам да и купам нешто убаво да не е парфем или цвеќе.
Дечки да не знаете некоја добра апликација или не знам шо некоја веб страна на интернет, преку која може да се научи повеќе англискиот, мислам да има се и граматика и зборови, општо за се зборувам
Накит ако носи. Чанта некоја, ако и е мерак да носи. Исто така ако е по козметика и е модерна , ваучер од ДМ 1000ден, убава идеја е, ем сама ќе си купи шо и треба, ем задоволна. Ако не е ни по тоа и е класична деловна жена, некој часовник, новчаник... Може и шал, таман новогодишен подарок... Има многу работи, само зависи жената каква си е и што си сака. Ти ја познаваш најдобро, па одлучи према тоа.
Дали знаете за мајстор или сервис каде поправаат/целосно обновуваат ретро фрижидери? Имам фрижидер од 50тите, баш овој на сликата, ама би требало мотор да се смени и да се иструга 'рѓа и да се обои и потсреди. Фала!
Освен Тања Турунџиева, некој друг добар нутриционист кој ќе ми го најде чарето да качам 5-8кг БЕЗ месо? Дека вегетаријанец сум нели..
Каде има саати машки со кожно ременче низ Ск? Во Дуки Дасо немам забележано, а отприлика со таа цена би сакала да се...
Во Дуки Дасо во ГТЦ го имав купено, а во Дуки Дасо City Moll кога барав немаа, потрошени им беа тогаш.