Јас еднаш отидов да го подигнам некои 3 дена после рокот и веќе беше вратена пратката назад до селерот. Така да ти препорачувам да си ја земеш порано За пристигнување пратки не се баш ажурни, ама за враќање очигледно се
На која апликација гледате колку е загаден воздухот? Јас три различни спуштив и на сите ми покажува зелено 45 пм честички дека не е загаден...
Кај да барам вакво нешто за на маса ? (послужавник ) Но сакам да биде поголемо, обично сегде се многу малечки и не иди убаво за на ваква кафе маса
Бил некој скоро во пантер мис? Вистина ли е дека украсните кеси за подарок се дупло поевтини од обичните маркети?
Не само украсните кеси, туку и сите украси кои ги продаваат во Гифт шопивите се далеку поефтини од продавниците. Таму по правило би требало да продаваат роба само на големо, но..... Сум била. На кого му требаат тањири за дома, луксузни за поклон, кои по продавниците се многу скапи, таму да си оди да си купи.
Во странство обично скроз е небитно од која продавница е купено, може да се врати/замени било каде. Само кај нас ништо од тоа. Во Манго кај нас пр. дури и на фискалната допишуваат со пенкало место на продажба.
Ми излезе странава, разгледав има многу интересни парчиња, и солидни. Сакам да нарачам. Дали некоја од вас нарачала?