Ако ги водат сите ќебиња под иста назнака само физичка замена ти направиле и љубезно од нивна страна што прават такви отстапки, фала што сподели да си знаеме во иднина.
Девојки дали знаете каде можам да најдам пантент трегет ама со златно околу 50см ми требе за јакна нрмозам да најдам
Ne se sekako.Ednas poracav nike ranec od fb stranica za 700 denari a cenata na istiot vo nike outlet bese 2.800.Po prvoto perenje celato nike znakce mi se izlusti a bojata padna.Veruvam isto bi bilo i so patikite
Дали во некој СПА хотел во Македонија има организирано дочек на Нова година? Или општо понудете хотели со убави СПА центри?
Во Ѓорче пазарот има. Во една продавничка во самиот пазар каде што продаваат и сушени овошја. Продавницата е на страната од амбулантата/поштата.
Женски имав нарачано неколку работи од Али на 11.11. Повеќето стигнаа во последниве 2/3 недели, само една чекам. Требаше да стигне според апликацијата до 15.12 ако не се лажам. Што би ме посоветувале?
Како се вика во Веро штандот каде што печатат чаши, привезоци и слично. Дали имаат фб или инста страна?