Собирав инфо па еве можеби некој предлог ќе ти се погоди Libero Band - Brooklyn Bar Dion - Zare Berber After 16 bar - "Дневна новогодишна забава Happy End Band + Dj Поп, рок, Ex-Yu и македонски хитови Забавата ќе трае од 12:30 до 19:00 " Sistem Pab - Martin Mila i The crew Kafe Bar Sindikat - Double G и Hambar, двајца опасни напаѓачи од тимот на Скопски Грув Blok Cafe - Aqustico band Amigos bar - Dj Aleksandar Jordanov Chillin Bar - Marga Sol Cresha Bar - Vera Jankovik Brodot na srekata - Bongas i Guitares
Девојки ми се извиткаа несакајќи рачките (метални се) од наочарите за гледање. Дали е можно по оптикиве да ги однесам да ги исправат? Совет?
Дали може ташна што сум ја купила од Дуки Дасо да ја вратам и да ми ги вратат парите? Имам фискална и све тоа. И дали мора во истата продавница од која е купена ташната или може и во друга?
Мислам дека мора да ја вратиш во истата продавница и притоа не ти ги враќаат парите туку можеш за тие пари да земеш нешто друго од нивната продавница.
Луѓе некој на вип стално ме замара со скриен, може ли да се плати и да се види кој е заостанатиов/заостанатава во 19ти век