Побарај во цвеќарите, обично продаваат вакви работи, или во гифт шопови. Ќе најдеш се што ти треба. Сатенски ленти можеш да најдеш во продавници за материјали, патенти и слични ствари, или на пазар на тезгите со материјали. Сигурно има. Побарај.
^Имаше порано во Тинекс, сега не сум сигурна дали има а и да има сигурно се некои детски ко за книги виткање. Пробај во цвеќарите, таму сигурно има.
Да,да, антиперспирантот е само за под пазуви. Дезодоранзот и на облека може. Инаку антиперспирантот при подолготрајна употреба може да доведе до запушување на тие потни канали и да настане компликација. И едните и другите имаат + и -, ама мора да се користат.
Онакви компјутерчиња, како iPad, ама не од таа фирма, поефитна верзија Има некоја користено? И дали сте задоволни или лесно се расипуваат ?
Јас користам таков таблет , си го набавив од Сет компјутери (мала реклама ).Инаку го користам за на работа место лап топ ,задоволен сум многу од цената а и од можностите што ги понуди како имитација (кинеска) Незнам колку ти значат перформансите но јас тоа што го поседувам има и ГПС.Доколку станува збор за домашна употреба незнам колку е добро ,се зависно што планираш да правиш со него .Неможес да очекуваш премногу сепак е таблет (+ кинески ) .Може да се приклучи и тастатура со УСБ така да практичен е и за куцкање .Еве какво е моето http://www.laptopish.com/644/avatec-mid-1008-101-inch-tablet-pc/ Спојлер Еден совет ,размисли за што ти е потребен да не се покаеш и да се разочараш
Ова моево е проблем ,што јас ке го сместам во 1 прашање поврзано за здравје .Станува збор за општо познатата мртва коска на рака .Искрено не верував во такви бабини деветини од типот на (ако се тушираш дента на смрта на некој близок ...бла бла ) .Е сега мене ми се појави нешто такво на 1та рака ,сеуште немав храброст да појдам на лекар за да видиме што и како е .Се изнаслушав приказни ,ставање парички итн но мислам дека тоа нема везе.Нешто гуглав сам и најдов .Не сум целосно сигурен но добри 90% мислам дека станува збор за ganglion .Или поточно изгледа вака http://www.patient.co.uk/health/Ganglion.htm .Не сум медицински информиран па сакам да знам дали има некој искуство со нешто вакво .Не боли но ми пречи да го гледам се чувствувам не пријатно а сепак малецко .Од она како начин на превентива што успеав да го најдам а да не е операција останав http://www.youtube.com/watch?v=AJFdx1fPLlA&feature=related (некое верување дека мора книгата да биде библија ).Јас како верник НИКОГАШ не би направил такво нешто . Спојлер да се пожалам и незнам дали ке заспијам вечерва ,знам дека 100% се туширав после една не убава случка и АЈДЕ НЕ ВЕРУВАЈ ?
На брат ми денеска видовме дека исто такво му се појавило на едната рака.И јас прво помислив да не е мртва коска,но тој не верува во тоа па ке оди утре на доктор и да ја снима да види што е. Така да и ти не се плаши и оди! позз!
јас имам ipad (не кинески),го добив поклон и реално прашина ми фаќа. Имам и лап топ и од чудово немам никаква протреба. Два пати го имам уклучено и толку. Изгледа не им ја сфаќам поенатата и причината за нивно употребување. Доколку немаш,а си во можност подобро земи си лап топ
Ииииииии дај ми го мене, јас знам за што ќе го употребувам Туку некој да не знае каде да купам ваква игла за коса ? Спојлер
ај да си прашам нешто. до сега не сум била на дипломска. и не знам дали освен букет цвеќе се носи и некој друг поклон?
Си ги попарив прстите на раката од врела манџа. Жар црвени ми се и ужасно ме печат. Што да им ставам?
Некоја крема од невен, од алое вера, кантарион...Маст за изгореници во аптека ако можеш да појдеш да побараш
Ее фала што ме потсети за кантарионот. Имам дома кантарионово масло. Си ставив. Не ми се оде до аптеката на оваа жештина, па затоа барав нешто од дома што го имам.
старбакс само кантарион и остај го да делува,стави на памук и после заврзи си нешто за да стои местото потопено со кантарион.за неколу саати нема да те пече ич.ако имаш дома счучајно солкосерил и тоа помага многу ако не кантарион ти е решение