Здраво Дали некој може да ме информира /посочи Како се заработува од видеа на youtube.com ? Поз Имајте среќна 2020
Дали има некој искуство со ЦЕНТРАЛ СИТИ ИНВЕСТМЕНТ ГРУП-фиема за тековно одржување на згради. Веќе со месеци имаме проблем со фирмава, сијалици по ходниците кои не работат, лифтот исто така кога работи кога не, тропа и застанува на секој спрат...Сабајле треба да искочам 5 мин порано за да можам да го чекам лифтот застанувајќи цело време... пишував и мејлови,бев директно кај нив во канцеларија, месец уназад се јавувам секој ден и пријавувам, одговорот им е утре ќе пратиме мајстор...и секој ден истата приказна. Одговорот зошто ме излажале претходно им е: ,,имаме премногу работа, но утре ќе дојде екипа во таа зграда''... Дали истово се случува со сите згради кај што одржува ова фирма...Веќе како индивидуалец не знам што да направам... Соседиве само се жалат и никој ништо не превзема ако ништо друго барем еден состанок да се направи...
Да не знае некој како се движат цените за промена на екран на телефон? Ми треба конкретно за Huawei P30lite
Околу 50000-60000, зависи дали е дводелно или троделно. Кошулите се 6900, по мерка, исто како и оделото. Кравата/ лептир машна, марамче и tucker се 3000. Чевлите се 4000-6000.
Каде можам да набавам онакво ланче со срце,но срцето да може да се отвара и внатре да можеш да вметнеш слика или име некое? Фала однапред.
Утре е работен ден за институциите, а колку може да се заврши работа е друго прашање, знаејќи дека многу од вработените ги поврзуваат новогодишните и божиќните празници. Ако не е итно, оди после 7- ми јануари.