Се глупираат средношколци, ќе видат некој што им се допаѓа а не го знаат и ќе пратат слика тука да ја објават да им каже некој како се вика тој/таа.
Добив подарок за НГ. Но незнам за што служи. Еве слики, ако некој знае да ми објасни и да не ми се смее. И ова: @ЕденЧлен знам дека си по техниката
Ти благодарам,навистина од секаде кај што се јавив тука најевтино беше. Да не има некој искуство со нив, да ми каже дали се исплати да одам таму?
Ако е powerbank тоа е да си го наполниш мобилниот кога ќе немаш при рака штекер. Еден приклучок во пауербанкот, друг во мобилниот- би требало да имаш некој специјален кабел со тоа. Ако е тоа-тоа и ако се разбравме
Мислиш на банкомат? Главната на Тутунска е в центар, после рампа лево, кај старата автобуска, наспроти Адмирал, немаш утка
Ептен се разбирам јас во електроника Еве што вика ова од икеа, друго не знам https://www.ikea.cn/cn/en/catalog/products/30331287/ Самиот производ би требало да има упатство, прати ми го по лп ако е на неразбирлив јазик, може ќе му најдеме чаре.
Мош бар, трибека, спик изи, или предлог место, за дејт сабота навечер, така да има музика, атмосфера, ама и да биде место за двајца, не да е чудно што не е цело друштво ХЕЛПППП
Мош за во сабота треба да се резервира барем 2 дена унапред и доста е гужва, Трибека исто. Не се баш за дејт пошто треба буквално да се дереш за да направиш муабет. Фино место е Дистрикт, Кантина, BKW горе е така поимтимно...
Спикизи и Цреша за дејт се супер, Дринкерс е погласно и за со друштво. Во Спикизи само да знаеш коктелите се поскапи, а Цреша се нормални и има и храна.