Видела ли некоја од вас било каква понуда од туристичкиве агенции за 8ми септември... Викендов што иде? М?
Дали мислиш за заводот? кога одиш накај паркот,на влезот на општа болница пред стоматолошките ординацци,мислам дека е тоа ама не сум сигурна
Рамстор работи 365 дена во годината, не празуваат никакви празници, си работи нормално. Веро работи до 22 часот, мислам дека и на 8ми ќе работи. За Гтц незнам, мислам дека секој бутик/продавница си е сам по себе, различно
Дали може да се стави пасворд на интернетот (имам од 3 max)за да неможе секој кој ќе го користи статичниот компјутер дома да се уклучува и на интернет???? мислам дека ме разбравте... Иии дали да ги правам надусниците со депилатор или не? Знам дека е многу нежно местото, ама дали некоја од вас пробала? фала
Имам таква коска на ногата,поточно и на двете нозе.. и мене не ме боли али тоа е.. Бев на лекар, мачкав некоја крема, али тоа не поминува.. знам дека грозно изгледа
Епа не може мислам, можеш само кабелот да го исклучиш кога ќе седи некој што неќеш да ти користи интернет
Секој интернет си има свој пасворд, освен ако ти е оупен нетворк па и комшиите ти фаќаат. Десно во долниот агол нели покажува дека си конектирана, епа таму ќе си го смениш пасворд (освен ако ти е отворена мрежата, а не верувам дека ти е). Пасвордот ти се наоѓа на модемот, не од страната кај сијаличките, туку од другата. Пасвордот е долг и е составен од бројки и букви. Пиши што си напраила.
некоја страна за оние анимациите ко на пример http://24.media.tumblr.com/tumblr_lyhqz ... o1_500.gif никаде неможам да најдам ..