Од картичка на мм ноќеска се повлечени пари. Во порака пишува извршено успешно плаќање на продажно место paypal. Сабајле се јавил во банка и сметката е блокирана, треба да оди и да поднесе приговор. Можно ли е да ги вратиме тие пари или не?
Може, ама мислам зависи од сумата. Мене кога ми беа така повлечени пари, ми ги врати банката после два месеци.
Јас знам дека мм и да имаше мн.малце луто во храната после тоа неможеше два дена да седне како што треба, камоли да отиде во wc. Влажните ги дадов како пример бидејќи знам од тоалетната исто имаше проблем, за колку се хигиенски никогаш не сум размислувала бидејќи одма си поврзувам дека се користат и за бебиња. Ова е мое мислење и искуство, а ако медицината го покажува спротивното не се противам.
Како скроз да угасам игра на Viber? Ѝ пратив на мајка ми пред некој ден и сеа нон-стоп ѝ стигаат нотификации и не можам да најдам као да ја изгасам играта. На интернет ми искача само за мјутнување нотификации
Јас би му купила некоја играчка ако е помал, ако е поголем можеш да му купиш чаша за чај и во неа да ставиш чоколадо па некои боици или моливи нешто... ако оди на училиште. Сето ова можеш со 2-300 денари да поминеш, што е доволно.
Ама скроз ќе ја угаси играта или? Мајка ми не ја ни игра ептен се нервира шо и стигаат нотификации. Го избришав Виберот па пак го инсталирав со надеж дека нема нишо да ѝ стига Фала иначе
https://www.revolutionbeauty.com/intl/en/search?lang=en&phrase=brow&contentCount=0&q=tatto brow narauval li nekoj od ovde?
Пред да најдам мајстор и да прашам, прво вас ќе ве прашам. Дома, дневната соба нема ниту еден прозорец. Претходно ова беше ходник, сега е претворена во дневна соба откако се земавме со мм. Сакам да ја направиме детска соба за малата, ама светлината е проблем огромен. Дали може да се отвори прозорец накнадно? Да се “исече” ѕидот кој патем е доста дебел? Нема друг начин за да се направи соба плус.