Ова може да е или: 1) Каде е најдобро да видам црнкињи? 2)Каде е најдобро да вадам црнки? За првото би рекла секаде, насекаде. За второто појма немам каде вадат црнки и дали уопште некаде вадат.
И што е смешно или чудно? Најверојатно членот мислел на црнки на лицето, тоа козметичар би можело да го среди иако на нет постојат рецепти да бираш за нивно отстранување, па кој упали-упали кај секој различно...може и со пилинг да се отстранат, има повеќе начини.
znachi ako me preptresat ke go dadam dokumentot ako ne nikomu nishto? to na notar treba i posle da se prevedi na germanski taka?
Здраво Би сакал да прашам нешто и би ве замолил да ми кажете мислење. Таткоми работи во Франција и со документи сее фино. Јас лани отидов кај него во врска нешто за документи но отидов нормално до МК пасош за 3 месеци право но кога ги чакав документите останав скоро 10 месеци таму. Ништо од док. И требаше дасе враќам назад за доказ зедов дека имав подадено документи да докажам зошто толку останав. Но ма аеродром на пасошот ми нареди нормален печат како и сите а на печатот плус или икс (+) незнам што значи и ништо не ми рече п ни јас знаев да се разберам. Дали знае ова што мора да значи?
Ние така сечевме, спојувавме две соби во една. Може ама одвај најдовме таков мајстор и прилично се скапи.
Ако ви го побарараат тогаш дадете го Јас не бев на нотар, само го однесов ми го преведоја и овластениот преведувач му стави печат и толку
Дали бараат полномоштво на македонско грчката граница за дете од 12 години? Ке патува со тројца возрасни и сестра која набрзо ке е полнолетна.