Дали тоа што Американците го нарекуваат greek yogurt е обичното кисело млеко? Во некои рецепти среќавам и bulgarian yogurt па сега сум скроз збунета.
Повеќе е како павлака отколку кисело млеко, барем според мене. Има во Тинекс и во Веро со сигурност. Баш пред некој ден пишав во некоја тема со слика какво е.
Дечки да не знаете некоја фб страна на која праќаат по карго, од која можам да нарачам квалитетни лакови во боја, за нокти?
Што цена се движат детските ролерки во Спорт М , Рунерс и сличните продавници , дали се добри , и каде на друго место може да се најде убави ролерки .
Конзистенција на павлака, вкус на кисело млеко. Инаку, киселото млеко оригинално е од Бугарија, не од Грција. Затоа да не те буни ако некаде сретнеш бугарски јогурт.
Прашање до тие што се корисници на телеком. Се најавив од пц на страната на телеком,и покажа сметките за плаќање и сл раб. Од десна страна има фамилијарен буџет и има одредена сума на пари, дали тоа може да се искористи пример да се земе тел до таа сума некој да се разбира?
Здраво феминки, денес го купивме од Philips најновиот прочистувач + навлажнувач на воздух 2во1 со индикатор за квалитет на воздух. Ме интересира дали некоја од вас го има и дали можам во резервоарот за вода да ставам етерично масло? Пред да го добиеме овој, го имавме навлажнувачот од Дормео во кој ставам етерични масла и просториите секогаш мирисаа фантастично.
Тешко. И во Крушево понекогаш е тешко да се најде оти само еден човек го прави. Знам сега пред месец-два реновирал нешто и месец дена немаше никаде низ Крушево локум.
Од другата страна спроти Веро. Продолжуваш накај Козле по улицата што е вкрст со Гологанов и 8ми септември. Кога поминуваш покрај зградите, означен е каде е влезот, пишува Гранит. Тука е некаде на мапава каде што имам означено.