Sneg ima kako site planini vo Mkd, Srb i Bug zaedno Potocno, momentalno ima 64cm. Patot e suv do 15-20km pred "centarot" na Kop, lanci stavete na vlez vo nacionalniot park kaj sto se naplaca. Inaku, ima los del od patot, posle Prokuplje a pred Blace. Nov pat, ama ima razlicna visina asfaltot na nekolku mesta i ne e obelezano. Tuka sporo vozenje.
Годишна членарина е отприлка околу 300 денари, а за земање книга се наплаќа околу 15-20 денари по книга. Јас сум знаела доста да задоцнам со враќање на книги, но не ми направиле проблем.
@Aesc2000 @Компир Манџа , и кај мене имаше проблем, живци искинав леле. Ни 4г, ни Wi-Fi. Инаку, до кога трае зимскиот распуст?
Ако мислиш за америчка виза мислам дека 150 евра негде е. Ако сум грешка нека ме поправи некој што има.
https://www.instagram.com/cityflowersskopje/ искуство со странава? Сакам да порачам цвеќе ама искрено се плашам дали ќе стигне исто како на сликите што им се
Исто стига. Јас на мајка ми за роденден и порачував Имаш ли некоја буква под печатот? Најчесто е за overstay ама ако има буква има и објаснување.