дали некој знае кое студио ги имаат сликано дипломираните од факултетот јустинијан во 2019 год ? Итно е
Види и во најблискиот поголем маркет обично оставаат големи кутии. Ако има читави што би ти користеле, земи си. Чисто да не плаќаш за кутии
Здраво на сите, имам едно прашање.. Пред 3 месеца прв пат се вработив и ми стигна писмо од агенција за пензиско осигурување и пишуваше дека имам 3 месеци да се одлучам со кое пензиско друштво сакам да склучам договор. Понудени беа Сава осигурување, КБ Прво пензиско друштво и Триглав. И пишуваше дека ако во рок од 3 месеци не склучам со ниедно од понудените договор ке станам распределен член во задолжителниот пензиски фонд во кој сум привремено распределена. Мене не ми е јасно баш кој е тој задолжителен пензиски фонд па ако може некој да ми објасни убаво. Тој е државниот фонд или како е тоа? Ви благодарам однапред и извинете за подолгиот пост.
Незнам ладе да прашам па тука ќе пишам имам порачано пд алиекдпеес неколку пеатки па сакам да се јавам во скопје каде што пристигнуваат пратките затоа что сруштр ми нрма стиганто дали знае некој бројот да ми го каже
Брза Пратка имаш Аеродром позади капитол. А од Карго Експрес само позади саем и кај Олимпико има во Скопје.
Предлог ресторан надвор од Скопје (било каде низ Македонија, освен Охрид) со вкусна храна и убав амбиент? Како за фин неделен ручек.
Има ли некој од Радовиш да ми каже каде да најдеме место за преспивање во Радовиш работи ли Хотелот Панорама?
Добро,бре,луѓе,како можете да му кажувате на тип со 0 мислења како да дојде до тие фотографии? Кој знае што намери има... @Nikola997 А,ти,бре,што прашуваш? Што ќе ти ги? Ќе нарушиш приватност. Немаш право да ги користиш. Немаш право ни да ги гледаш!