Луѓе треба за саат-два да поминувам рекорд со бус за накај карпош. Прашањто ми е дали е затворен и блокиран или се е океј со сообраќајот ради празников?
Здраво! Сакам да прашам колку сте запознаени со фејзбук страниците и дали тоа успева за да заработиш пари преку нив?
Се продава кај нас зеолит за коса? Иѓам слушнато дека ѓногу помага за побрз раст на косата во србија го има не знам кај нас дали има нешто такво?
Провери на страната на Бирото за развој на образованието. Оттаму имам симнувано без проблем. Дали се уште и за сите наставни предмети е така, не знам.
Sakam da idam na eden den vo Germanis Studios, vika deka e na 1km od izvori. Pa me interesira kako e mestoto? Ima li taverni? Ima nekoe opredeleno vreme koga da ides na termalnite vodi? So kola se odi li kakov e pat. Od se pomalku
Јас бев со мајка ми и пријателки на мајка ми на 8ми март во лутраки ао автобус. Патот е многу тесен ама добар е афалтиран и се оди со кола. Со автпбусот после не однесоа до една таверна каде што ручавме (платено ни беше) и се вративме, така што не би знаела да ти кажам дали и колку таверни има. Во секој случај, многу е убаво.