Јас имам видено вакви во продавниците на пластичарската улица. Има неколку продавници што се наменети баш за украси, кујнски прибор и сл. Таму наоѓаш сигурно. И бидејќи не се кинески порцелан и чуда, не се скапи, мислам одеа во комплет со чашки.
Јас само ова го знам.. Ќе си пишеш горе Skopje, Macedonia (FYROM) (fyrom) И ќе си зумираш повеќе. Или горе во ќошот има опција Satellite, и ќе ти се појават детално зградите.
Да не знае некој како се вика во ГТЦ оптиката до кафиќ Шевињон ? Или барем начин за да ја најдам по интернетов за контакт?
Проверив во златна книга ,и од оптики во ГТЦ ми извади само прима оптика локал 21 .Не сум сигурен дали таа е таа но еве ти и бројче провери си утре -(02) 3239 141
Јас сакам да прашам дали некој забележал негде низ градов (Скопје) карти Bicycle. И колку им е цената. Се наближува година дена, па сакам на дечко ми да му купам нешто со што ќе се израдува
Четири вакцини се примаат во осмо Туберкулоза со тестирање, рубеола ( за женски само ) , Дифтерија-тетанус ( тие ти се со боцкање ) и таа со лажиче што викаш - полио ( против детска парализа де )