На крај од попустите остануваат само ептен големи броеви или мали бројчиња..поубавите работи ги купуваат уште на почеток. Јас имам одено на средина од попуст, па имам начекано доста работи така да, секој различно и зависи што бараш и вкус
D-r Zoran Susak специјалист е, нема да згрешиш, ако сакаш број пиши лп, мислам накај зоолошка се наоѓа.
Za Nova godina koga gi gasev novogodisnite sveki ja pokapev trenerkata so vosok. Otkako ja isprav vidov deka e ostanato belo od vosokot, nekolku pati go triev so voda ne se trga. Kako da go otstranam?
Devojki na moja rodnina i e istecena licnata karta uste vo 2017 god. Sega ke vadi nova. Dali treba da plati nekakva kazna ?
А мене пасошот ми е уште на девојачко не го сменив, еве 3 години а и патувам со него, некои викаат нема врска некои ќе ме казнат кога ќе го мењам?
Не ми е јасно зошто не почитувате закон и не сте смениле одма по промена на лични податоци. После кога ќе ве казнат ќе туфкате ќе пцуете, а свесно не почитувате. Дупки во законот барате ли, мислите вие ќе ја зае. ете државата...?