Семинарските носат 10 поени, една оценка повеќе. Со дипломски/магистерски/докторски труд се добива диплома. Тој што учи и со знаење ги положува испитите, сам си ги пишува семинарските и дипломскиот/магистерскиот труд, а не да ги купува. Па после со купената диплома тој што има врски ќе зафати некое незаслужено работно место. Ако јас се мачам и со свој труд постигнувам сè, нормално дека не ми е сè едно кога некој со плаќање сака да просперира во животот, без мака.
После сме биле најнеписмени у Европа, не можат една семинарска сами да напраат у ова дигитално време па ќе плаќале. Боже сачувај
Преселена е од страната на месарница Лале или од страната на култната Палета претпоставувам имаш претстава во простор од мојов детален опис
Значи не е кајшто беше, кај слаткарницата и Или-или, туку нагоре накај Тинекс? Не знам кај е месарница Лале.
Здраво, да прашам дали знае некој како иде процедурата за канадска виза или некоа агенција која посредува и колку би чинело се тоа??
Мор означи ме да ти одг. да од таа страна на Тинекс Јас пак мислев знаеш за касапницава кај е. Култно место се со екс-Палета, 30год,традиција
Ако не се снајдеш со оваа и таа во ГТЦ кога ќе дојдеш тука пиши во лп јас лично ќе ти покажам кај е и едно трк кафе ќе истегниме
Долни тренерки има многу убави во теранова по 499 ден, јас пред три години купив и уште ми се како нови, сега гледам ги има истите.
Немаат капацитет затоа не можат .На факултет се запишеле дека тато им рекол оди таму после ќе средиме сѐ
Кој што сака тоа си прави. Јас лично сум супер студент имам добри оценки + си купив семинарска на тема која ме занимаше оти не ми се правеше баш тогаш поради спремање на други испити... На крај ја научив и ми донесе ЕКСТРА поени. Ја задоволна, а вие? ИЧ
Да купам семинарска на тема која ме интересира, а да не сакам сама да истражам и да научам повеќе за истата ми е малку non sense ама шо знам, валјда ми фали нешто...
Мешаш баби и жаби муабетот беше покрај за семинарска за магистерски труд. А магистерскиот еве и докторскиот труд треба да е твое лично професионално остварување со твој личен печат и видување. Иако знам за случај на купен докторски труд што не подржувам секако на вработената не и значеше дека и требаше само за плата плус. Тоа е таа трагедија што не се почитуваат вистинските вредности и вработуваат лицата кои се труделе со сопствен труд на места на кои заслужуваат па после имало одлив на мозоци зарем?
До сега немам перено патики во машина . Сакам да пробам конкретно за бели патики па некој да ми каже на колку степени и вртежи да ги испере ?