Не можев да најдам некоја соодветна тема за да го поставам прашањево, па решив тука. На тв гледам распустот се продолжувал до понеделник. За секое средно училиште важи ова?
Јас како што слушнав на вести прееска сите училишта ке започнат со настава од понеделник. Гледај вести ке кажат.
Го добив чудово на поклон со уште неколку други работи од Ланком, само јас стварно не знам ова за што се користи и која е неговата функција.Ениван?
луѓе дај некои капки за нос кажете,цена, овоа е ненормално, 65478 тоалет папири потрошив пиев оноа синото на Кафетин што е, за настинка, џабе! дајте нешто не се трпи ова
Мене овие од Марисол со се секогаш ми помагаат, и не се скапи околу 60-70 денари се ги има во сите аптеки и во Космо дури. Можат и бебина да ги користат и трудници , со морска сол се.Права ствар и ефтина.Ке ти го прочистат носето одма.
За сите средни и основни училишта важи! Ај јас да прашам, утре се слави Св.Јован како именден или задутре ?
^ Последно што знам е исто како и секогаш - 100 денари за лизгалките (може смениле нешто, не сум обавестена xD)
Мене распустов некако краток ми се виде Озбилно! Од каде па најдоа 11 работни дена за з.распуст? Нели лани беа 15?
300 денари е на лизгалиште за 2 саата и лизгалки.. толку е више 2 години пошто донесоа демек нови лизгалки и не знам што таму..
^ Да, ама ако имаш гратис, само лизгалки се плаќаат, ваљда би требало пола од тоа да е цената само за лизгалки, незнам..