Имам канаали вклучено но знам дека се плаќаат пишува на сметката но јас видов на апликацијата на телеком што се симнува од плеј стор и на тоа не пишува ништо само дополнителни трошоци има
Немам праќано пораки за паркинг стиснав на една апликација на тел што ми беше го знаето она што е за да се гледате преку камера ама преку мрежата дали може да е од тоа или не некој што има искуство нека ми каже. Ви благодарам
На моите им стигнаа некои 700 ден плус зашто некој кликнал на некоја страна на интернет која била неверификуван провајдер или неш слично (кога се јавив да прашам така кажаа). Е сеа они треба да не штитат од такви работи и не смее да се дозволи тоа - самите оператори кажаа наш пропуст е ама си ги наплатија парите. Види да не е такво нешто.
Каде се преместија тезгарите од Битпазар што продаваа бижутерија? Своевремено што ги викавме "бугарките"? Во моментов тој дел што е во изградба е празен, нема продавачи.
Ако мислиш на таа со Босанците што врти на радио, ич не си троши време. Имаш добри комедии во МНТ и театар Комедија. Гледај ги Мој термин, Не сега драга, Вардарски пастуви, Стјуардеси. Тие се најдобрите комедии.
Сакам да купам глобус. Како се движат цените низ книжарниците за најголемите? И дали се на македонски или англиски, мене македонски ми треба.