Ме интересира нешто... сакам да работам во Германија како студент, но едно нешто не ми е јасно. Дали оваа саатнина 9.35 или 40 колку и да е, дали тие пари ги земам чисти како плата, или имам обврска да плаќам даноци? Затоа што слушнав како студент не се плаќало даноци или пак ако се плаќа, дали оваа саатница е чиста или?
Каде можам да најдам костими за маскирање освен Џамбо? Ако знаете таква продавница ве молам упатете ме.
Според мене повкусна скара имаат во куба либре, но мислам дека овај период, зима не работат. Исто има и хотел/ресторан горе кај манастирот,и таму храната е многу добра.
Да, касно е веќе за шиење, а и не знам што сакам затоа прашав каде има готови шо се продаваат да си одберам.
Дали некој е запознаен со извлекување награди. Ти даваат плико со ваучер на улица и ти земаат број. После ти се јавуваат на бројот и те викаат во Холидеј Ин да го искористиш ваучерот? Се работи за некој креми корејски или јапонски. Дали му се случило ова на некој друг да сподели искуство?
Ако не можеш да и го дадеш поради која глупа причина.. те молам појасни зошто уопште коментираш? ЈаС иМам АмА нЕ гО дАвАм ..
Нема да ја прими освен ако има сериозен проблем. И јас сакав да отидам онака да ме искрцка, ама ништо, пољубив врата само.
Здраво, сакам да го носам детето на прошетка надвор од држава - дали ми треба полномошно од сопругот? Законот вика не - на граничен премин викаат да. Мвр не дигаат. Инаку го имам додадено презимето на сопругот ама со детето не сме на иста адреса - тоа е на друга. Не сме разведени
Зошо некои фризери не знаат што е к'на? Дали некоја од вас се правеа со к' на и како сте задоволни, која ја користите? Никако не ми одговараат на темата во форумов. Тенк ју