Ги знаете тие за правење точки на ноктите како се викаа не ми текнува Kaде можам да купам такво и колку пари е отприлика ?
Некој што е во Скопје и деновиве пат го тера накај ГТЦ, ако може да ме исконтактира, ЛП ?! Ми треба една услуга, а патот го води таму. Прилично итно!
Како можам и дали воопштои е можно да си ги повратам избришаните пораки на хотмаил и од папката со избришани пораки?
Извини не разбрав дали сакаш да повратиш пораки од фолдерот Deleted или пораки целосно избришани и од таму, па.. Ако се целосно избришани од Deleted не може да се повратат. Ако ги имаш сеуште во папката за избришани пораки само маркирај ги пораките што сакаш да ги вратиш во инбокс и горе побарај ја опцијата Move to->соодветна папка. блиск Да блиску е до градежен факултет. Поточно локацијата види ја тука на мапата.
Слики од Пиволенд,освен на каде вечер ? Знам дека касно палам,ама сега ми текна дека вас може да ве прашам...Не сликаа и не можеме да си ја најдеме сликата
Ај отвори ја делитед папката и доле види има едно recover deleted messages, мислам дека е тоа што ти треба.
Кога ќе кликнеш на копчето за да ти се селектираат пораките од едната страна, на местото каде што стоеле сите по ред ќе ти пишува некое текстче, и ќе има select all messages, или само select all, нешто така. Кликни на тоа, па ок и ќе се избришат сите. Само штом се толку многу, ќе причекаш 10тина минути дур се избришат. Во Џамбо на вториот кат има, каде што е и другиот прибор за нокти. 40-80 денари беа, незнам точно. Само дрвени мислам дека има, метални не.
на првомајска таа ти е најснабдена и со бројчиња и со различни бои,потоа има една и во кисела вода кај чешма блиску ако не се лажам. Ако се решиш да одиш подобро оди на првомајска. Ако идеш со кола внимавај ушас испораскопамо беше пред 3недели,да не не средиле уште