Работно време: понеделник до петок од 08-20 часот сабота од 07-15 часот Ова ми излезе на нет, смениле раб време
Каде може да се купи пампас? По интернет по пазар три, реклама пет нигде немам сретнато. Цвеќариве исто, или не знаат за што зборам или нема..
Мене кеш најубо ми мириса. Инаку трајни се ла рив за цената. Скоро во веро со тестер се прснав, цел ден се осеќав дека мирисам.
Третиот и петтиот ги имам користено и можам да кажам дека ми се најубави до сега, посебно тој на третата слика.
Прашај тука https://m.facebook.com/sezadomot/ комшијами има во двор тиркиз многу е убав од Србија има купено, овде изгледа слабо кај може да се најде , би требало да знаат од странава.
Дали во ресторан е дозволено слатка маса за крштевка/роденден да си ја донесеме од дома? Мислам на колачи ,пуканки , бонбони, не за масата
Би требало да дозволат, другарка ми така сама си направи бидејќи цените за слатка маса не се мали, но сепак прашај во ресторанот.
Мене не ми дозволија од ресторанот заради инспекција, обично не сакаат да ризикуваат. Зборам за Битола