Дечки дали некој знае дали во студентски знаат рокови на колоквиуми кога се полагаат? И испити? Поточно за пмф прашувам...ако некој знае нека каже, битно ми е, фала
Сакам да почнам обука за сметководство во конто профит, што мислите за тие обуки и општо за таа област и работа?
Најпрво треба да сакаш да го работиш сметководството, обуките на конто профит се добри, имаш можност да се запознаеш со луѓе, да те препорачаат во фирма каде имаат потреба од работник, а пред се можеш многу да научиш практично, сепак занает е што не е во изумирање
Јави се во контакт центарот на банката ќе ти помогнат, или ако е од филијала банкоматот само влези и побарај им ја.
Има некој искуство со Организација на потрошувачи на Мк, да пријавил фирма и да му било постапено по поплаката?
Imam vakov blender,dali nekoj znae ako go ima koristeno dali vo nego moze da se stava bademi,biskviti strav mi e da probam.
Бисквити може, бадеми незнам колку ќе може да ги сомеле оти поширок е и растојанието на ножевите. Ама пробај, нема од што да се плашиш.
Mozebi ne trebase ovoj da go zemam no veke e docna,tek deneska mi tekna da gi prasam od tamu mi rekoa deka nozevite ne bile za jatkasti plodovi no dokolku sum sakala da probam,nekako mi e strav da ne rasipam nekoj del. Zatoa pred da zene covek nesto treba ubavo da se informira jas nabrizina zemav da se kaze samo deka blender sum zemala.
kolku se plakja u halkbank/nlb isto kartica da izvadish i smetka da napravish i za kolku vreme ti davaat
Кои документи се потребни за да се пријавиш во завод за вработување, за да тече здравствено осигурување?
Имам светла тексасна јакна, но на едниот ракав тексасот е потемен и се познава. Како да го избелам на рака да не е во перална? Страв ми е да ја ставам во перална бидејќи има по него апликации, циркони џиџи миџи..