Не. Само со одобрение од министер се вадат. На вести кажаа дека од 400 и нешто барања само 20 биле одобрени
Бидејќи не можам да ти пишам порака, сакав да прашам дали е квалитетно зашто слушам дека не било сребро туку паѓала бојата и станувало портокалово.
Имам неколку прстени, од кои два ги носам секојдневно едниот година и 2-3 месеци, а другиот 7-8 месеци. Ниту боја ми попаѓала, ниту се портокалови ниту па имам отпечатоци зелено да ми прават како што прави бижутеријата. И општо имам поклони земано, немаат никаков проблем. Плус даваат гарантен лист, со кој што и да ти се случи слободно можеш да отидеш и не прават проблем ќе ти средат. Обетка на мајка ми и се разлабави префини беа, за 3 минути завршивме работа.
Леле, се извинувам, грешка сум била. На Алфа е филмот. Зато не ми штимаше нешто кога го изгуглав The neon demon
the sheltering sky Ако треба ќе ги поминиме сите канали Овај the neon demon го изгледав, доста тежок филм, гаден, тешко дека ќе заспиам
Да си здрава и жива шо ме изнасмеа Тамам сме сега, на точната фреквенција)) А не ми се чекаше до крај оти ми паѓаат очите Фала Ели Добра ноќ
Итно! Препорака за добар антибактериски гел за раце со понормална цена? П.С Дм и зегин имам само во близина..
Здраво. Сакам да ве прашам дали е можно по продавнициве како нептун, техномаркет, дали има опција за враќање на производ поради лична причина, значи нема проблем со производот.