Se izvinuvam, dali nekoj znaev kade da najdam gotov herbarium po predmetot herbologija. Fala odnapred
Дали како сопственици на автомобил во сообраќајна можат да се запишат две лица( сопруг и сопруга пример) ?
Ако те плаши податокот дека утре при развод ќе биде на тој што е на негово име грешка си. Штом е стекнат во брак се дели ма пола нема врска на чие име е.
Дали има некој лично или може има инфо, како на работа ќе се "оправда" отсуството од 2 недели поради самоизолација? Една недела користев боледување, а за вторава што да се прави? И дали општ матичен смее да отвори боледување од само 1 недела?
До две недели дава матичен, во зависност од дијагнозата. После тоа ако има потреба да се продолжи боледувањето, се оди на комисиско.
Дечки, ве мооолам за предлог на некое онлајн радио каде пуштаат музика од шеесети до осумдесетти така тој период?
Дали некој познава школи за јавање коњ? И ако да кажете ми каде ? Дали во Битола постои школото за јавање? Дека видов на една посебна тема за јавање коњи дека има ама од одамна е пишувано па незнам дали сеуште важи. Да ми кажете каде се наоѓа ако постои. И исто така други места да ми кажете само каде има во кои градови низ Македонија?