Можеш. Онлајн ли ја нарача? Оди на некој производ и има со звезда инфо за враќање или замена како оди процедурата.
Da, od 7 otvaraat. Bratuced mi raboti tamu i vika deka najmala guzva e togas, samo ne idi tocno vo 7 tuku 7:15 7:20 zatoa sto im treba vreme da uklucat kompjuteri i ostanato. I logicki e da ne se odi petok i ponedelnik, togas najmnogu ludje odat. I jas imam prasanje, iako e neblagodarno za odgovor. Samo ako nekoj se razbira bas vo materijava neka kaze kakvi se izgledite. Imam oroceni depoziti vo denari, a vaka kes vo evra. Koi se sansite za devalvacija na valutite, sto e najpameno da se pravi? Kupuvanje zlato mozebi?
Решение за затнат мијалник во кујна? Пробав го отворив скроз, пробав со сода и оцет, Mr.Musculo, Cevoclean. Ништо не успева, пак споро тече. Совет?
Ако не успева со средства за одзатнување, може има наталожени наслаги што треба да се отстранат соодветно. Обрати се кај водоводџија. Тие чистат со специјална сајла.
Дали работи нептун во Струга? Сеа овие три дена знам дека не работи но после три дена најверојатно ќе работи
Дечки каде да најдам нинтендо да си купам? Гледав на фб на Балтазар имале од 1500 ама им се распродале