Фала ти! Неќам да излегувам од дома без пазарна листа и горе долу шо кај да барам. Така да се надевам дека ќе има и утре кога ќе одам.
Женски, кое Веро во Скопје има Џамбо во него, освен Веро центар, пошто претпоставувам Џамбо не им работи? Или пак работи? Фала
Само тоа до железничка има Веро Џамбо на друго место нема , провери на страната сигурно работат со прилагодено работно време со оглед на тоа што полицискиот час почнува во 16:00 најверојатно до 15:00 работи.
Имам познаничка која е невработена и на секои 6месеци се пријавува во завод за да земе плави картони. Сега во Април треба пак да се пријави, па сакав да прашам дали поради ситуацијава треба да оди или сами им ги продолжуваат?
Стопирано е пријавувањето дур не престанат вонредните мерки. Имаат страна на фб да биде во тек со настаните нека си проверува 'Агенција за вработување '
Дали имате искуство со овој модел на патики? Сакам да е ептен лесни и удобни. Нешто како Адидас со Cloudfoam, ама од тие не можам да најдам или бројче или боја.
Јас ќе ти одговарам за Скечерс. Сите што имаат мемори пена се одлични,удобни. Ги носам пола година,еднаш со нив по дожд ми се натопија,ги исушив ко нови ми беа. Ги перам во машина,ко нови. Вреди за секој денар. Имам и други модели од скечерс исто со мемори пена. Важно е ти да осеќаш удобност кога ќе газиш и за што ти се конкретно.
Луѓе ај помош Работев нешто на лаптоп и ми закочи па го оставив да одмори. И откако се исклучи сликата, никако не сака да се уклули екранот а вади звуцу дека е пуштен. Го ставив на полнач, прицкам ф1 ама ништо. Шо да му правам? Нерви искинав