Девојчиња ајде помош на еден медицинар кој сака да помогне на внукот, воедно основно училиште имаат информатика С++ програмски јазик, неговиот компјутер се расипа, а јас поима си немам како оди со лаптоп ( нормално медицинар што би знаел за компјутери). Задачата е следна: Задача:Кога ќе се стартува програмава во C++ на екранот на компјутерот што ќе се добие ? ( сите променливи се од тип integer ) a) For ( i=1; i <=30; i++ ) { If (i % 3 == 1) cout«’A’; i=i+2; If ( i % 4 == 0 ) cout«’B’; i=i-1; If ( i %2 == 1 ) cout«’C’; i=i+4; } Одговор: ______________________________ б) For ( i = 1 ; i <=20 ; i++ ) { If ( i % 5 == 0 ) cout«’A’ else cout«’B’; If ( i % 3 == 0 ) cout«’C’ else cout«’D’; } Одговор: ______________________________ Задачата С++ никаде некористам && If (i=1;i<=50;i++) If(i%2==0) If(i%5==0) Cout<<I;
Девојчиња ајде помош на еден медицинар кој сака да помогне на внукот, воедно основно училиште имаат информатика С++ програмски јазик, неговиот компјутер се расипа, а јас поима си немам како оди со лаптоп ( нормално медицинар што би знаел за компјутери). Задачата е следна: Задача:Кога ќе се стартува програмава во C++ на екранот на компјутерот што ќе се добие ? ( сите променливи се од тип integer ) a) For ( i=1; i <=30; i++ ) { If (i % 3 == 1) cout«’A’; i=i+2; If ( i % 4 == 0 ) cout«’B’; i=i-1; If ( i %2 == 1 ) cout«’C’; i=i+4; } Одговор: ______________________________ б) For ( i = 1 ; i <=20 ; i++ ) { If ( i % 5 == 0 ) cout«’A’ else cout«’B’; If ( i % 3 == 0 ) cout«’C’ else cout«’D’; } Одговор: ______________________________ Задачата С++ никаде некористам && If (i=1;i<=50;i++) If(i%2==0) If(i%5==0) Cout<<I;
Луѓе дали се отворени продавниците за спортска опрема и ако да, дали утре ке работат или официјално е неработен ден?
Утрово добив опомена од локалната библиотека. Не ми е јасно дали навистина планираат да ни' наплаќаат казни, со оглед на тоа што веќе неколку недели истата не работи и е невозможно да ги вратиме книгите. Навистина е некоректно.
Системски се испраќаат пораките. Не верувам дека ќе се наплаќа за изминат рок зашто и библиотеките се дел од институциите што не работат со странки. Следи ги известувањата на нивната страна. П.С. И јас добив порака од локалната библиотека.
Здраво девојки. Дали знаете од каде би можела да нарачам преку интернет основни гел лакчиња за нокти? Ми требаат оние base и top coat. Споделете ми лкинкови
http://topprice.mk/index.php?route=product/product&path=113&product_id=895 Дали го има некој перничево и како е задоволен?
Ве молам да ми препорачате гел за масажа со ефект на ладење за опуштање но да нема силен мирис. Имам еден со мирис на каранфилче но толку е тежок мирисот не можам да го поднесам Од кој сте задоволни?
Во аптека да побараш овие за спортисти што се. Јас го имам на Виталис и не ми е силен мирисот, но сепак за секого зависи,
Здраво, дали знаете каде можам да најдам ваква самолеплива хартија или фолија со онлајн нарачка и достава до дома Фала
Пред неколку недели од Бриколаж земав семиња за патлиџани и пиперки, идејата ми беше да ги насадам за да се занимавам за време на карантинов. Ги насадив пред точно 10 дена ама нема ништо никнато. Дали знаете што е проблемот? Редовно ги поливам (секој ден) и има доволно сонце.