Процесот на производство на градинарски култури на отворено бавно се одвива во споредба со садници под фолија. Временски е рано за садење, а и температурите се променливи. Пожелно е да се користи семенска роба од земјоделска аптека.
Ги купив пред неколку години од тинекс. Мислам некој наш производител беше. Ги имаше во зебра и поголемите маркети на тинекс.
Ја разгледував страната на Bellina со нивните производи па ве молам за препорака од што сте задоволни. За нивните прафеми има позитивни искуства, но ме интересира за колециите за лице, тело, коса итн.... Фала.
Од Белина имам колекции од Конопка, гомаж за лице, балансирачки тонер и calming cream, задоволна сум. Од шампони имам на Конопка против опаѓање на коса, добар е, имам и од Планета Органика со баобаб за згуснување, убав е, ама ништо посебно. Од рол-оните на Уртекрам не сум задоволна, ама останатите производи, конкретно лосионите за тело им се добри.
Во последно време приметив дека имам големи проб со стопалото, мислам дека ќе треба да ги сменам патиките и сандали балетанки да заборавам, прашањето ми е , дали има некој ваков или сличен проб? Кој патики ги препорачувате? Веќе страв ме фаќа...
Незнам каков проблем имаш, јас со стапалата имав проблем кога носев ефтини и неквалитетни патики подолго време (на работа или пешачење), имав едни сандали што и 10 мин. да поодев во нив се осеќав како да не сум седнала цел ден. Од тогаш се решив дека барем за обувки ќе се трудам да купувам секогаш оригинални и квалитетни, најдоброто нешто што сум си го направила себеси
Имам проблем со картичката, на тел ми кажаа утре да отидам лично и да поднесам за нова дека веројатно е нешто со чипот. Ако утре поднесам, за колку време новата ја даваат? Дали на тел ако се јавам да дадам лични податоци би ми кажале колку пари има на неа? Фала
И јас долго време имав проблеми со нозете кога носев ефтини штикли и патики. Мој најголем совет е да се инвестира во квалитетни обувки и секако да се пробаат пред купување - дури и малку да се неудобни јас би препорачала да се бараат други.
Сакам да почнам со продажба на постери. Како што гледав на интернет ги пакуваат во округла картонска амбалажа Каде можам да најдам вакви кај нас?