Дали имате надзорна камера која е и за ноќно гледање од која сте задоволни? Ако да, која и од каде може да се порача?
Дали некој од автопревозниците (меѓуградски) сообраќаат од и до Скопје, освен линиите на Транскоп Битола кои се целосно суспендирани.
Не се зима дијазапам на своја рака ,многу лесно може да се створи зависност , кога не си едуциран на таа тема не е во ред да одговараш и да даваш совети кои може да наштетат некому .
Здраво незнам темава дали е за овде Сакам да прашам во врска соннепознат број да врти Јас го избришам повикот а сум на телеком дали ако идам да прашам ке ми извадат кој ме бара со скриен и дали можам да извадам листа на повици и покрај тоа што договорт не е на мое име него на татко ми?
Јас покасно од тебе се имам сликано и за 10 дена ја подигнав во МТВ на горниот спрат,каде што се издаваат на шалтер.
Мислам дека треба татко ти да оди. Активирај ја опцијата да им исклучува веднаш доколку ѕвонат со скриен.
Доколку некој ти ѕвони со скриен и отидеш во телеком да ги прашаш кој е тоа не смеат да ти кажат. Тоа може само доколку пријавиш во полиција дека некој те вознемирува, само тогаш ќе дознаеш кој е.
Ме интересира дали кај нас у било кој град има продавници за мебел, декорации и се останто за во домот, налик Икеа ама како лајфстајл бутик? Знам дека постојат некои мали продавници за тоа, има и Џамбо и Јуск за такви работи, ама мислам нема баш онаква каде што можеш да најдеш се за уредување на домот и притоа да не биде кич, туку современо и интересно. Не сакам да пазарам туку од аспект на бизнис ме интересира, имам некои идеи одамна па сега посериозно размислувам за реализација, инженер за мебел сум и работам дизајн на ентериери, не сакам да почнам бизнис со класично производство на мебел само, а од друга страна студија кои изработуваат само проекти не се многу популарни кај нас па прсвам истражување моментално што е најпаметно.