Нешто налик на икеа кај нас нема, т.е. само јуск, ама знаеш што нуди. Каре, Smart Living, Luxin furniture се продавници со шик и нестандардни производи ама се многу скапи. Од сите овие, Каре мислам дека има најголем асортиман, имаат сајт и можеш да ги видиш цените.
Ги знам овие ама некако ми се занесуваат со цените искрено, татко ми изработува мебел и знам колку може да кошта еден стол на кој тие му ставаат цена до плафон, баш замислувам нешто како Икеа, да може народот да си го дозволи, а притоа да изгледа стилски.
Производите ги увезуваат од Германија, самиот бренд е германски и затоа цените се такви. Идеата ти е супер, само напред.
Погледни на фб ,,Флорис” Кочани одлична роба со стил незнам какви се цените но мислам има и цена на секоја сл провери
Јас сум од Кочани, го знам Флорис, ама пак ќе напоменам, не ми е за пазарење само разгледувам конкуренција оти размислувам за бизнис во таа област
mozhebi glupavo prashanje ama izleguvam od maalo posle kojznae kolku dolgo vreme dali raboti linija 5ka na jsp i od kolku do kolku chasot ima avtobusi (za utre mi e, nakaj 12 treba da odam nakaj grad)? izvinete nemav kogo da prasham
Автобусите на ЈСП сообраќаат во две смени. Од 05.00ч. до 09.00ч и од 13. 00ч. до 19.00ч. Најдобро утре провери на нивната страна да не има промена.
Како тоа нема кого да прашаш во доба на интернет и достапност на информации со еден клик, ќе одиш на нивната страна на фб и web, цело време апдејтираат возен ред во согласност со полицискиот час.
Може да ми пише ЛП членка што работи како мед.сестра. Ми треба да ја прашам едно прашање за инјекции.