,тежок е за подготовка затоа и се откажувам,има еден рецепт само со карамел и кикирики путер ќе си го направам него,сепак фала ти.
Сум заборавила да платам сметка за телефон па ме интересира дали работат утре Телеком во Капитол или во Сити мол? Да не талкам за џабе...
Додека се на сила мерките од Владата нема да работат. Ги ажурираат известувањата на страната. Следи таму.
Дали знаете во Скопје расадник за цвеќе, но да имаат поголем избор? Сакам да купам градински како петунија, љубичици...
Naracav edni naocari za sonce od ali express,nov korisnik pisuva 0.01 e,a inaku se 3.44 eur. I gi poracav i pisuva kaj Subtotal 3.44e. a Order total 0.01e.I sega prasanjeto mi e kolku vsusnost gi plativ Ne mi se veruva nekoj za bes pari sto se veli da ti puste proizvod
Да не знае некој која е причината што не ми стигаат нотификации на Gmail? Имам селектирано allow и во апликацијата и во settings, но пак не стига, а некогаш имам битни мејлови за на факултет и морам нон стоп да проверувам. Иначе логирана сум и од друг телефон и таму стигаат, но на овој што го користам не.