Јас си купив од Џамбо во март месец. Некои +\- 100 денари беше. @Irenaiki по сѐ што ти пишал Компирот.Највеќе по цената. Ако не купуваш од спортска продавница ( пр бутик некој) и видиш некоја смешна и евтина цена, фејк се. @Ysera во лептокарија таа во прв ред што е до Зегинот мислам работи не сум била во ниедна фотокопирница да не те излажам.@lost123 Работи @martiiinna нема кај нас
Нема во МК Најблизу бугарија и грција.. Врв ми е овој Мене на haagen dazs ми се така убави а ги има и во МК
Чим ти рекле дека они ќе ти го префелат, врати се кај нив повторно. Лесно е да ја пренесеш топката на другата атрана. Затоа институциите не ни ги бива. Се и свашта работат таму. Врати се да ти го преместат и ако треба и расправај се и биди дрска. За жал само така би упалило. Кај "браќата" секофаш функционира тоа.
Не смеат така да пренесат ќе се разликува серискиот број на страната од визата со валидниот пасош, ниту пак да патува со два пасоши, визата и е на веќе истечен пасош, во USA во нивниот систем е регистриран пасошот кој веќе е истечен, треба во американска амбасада да и издадат нова виза со годините додека трае старата, и таму тие во системот ќе внесат промена дека има нов пасош. Сепак најдобро е да праша во нивната амбасада, за да не и прават проблеми на граница.
Ми паднаа 2 пломби и тоа на 6-ки.. Докторкава не работи, дали доколку отидам на дежурен може некако да ми помогнат? Не мислам да ми пломбираат, туку да ми ги затворат со лек нешто привремено, зошто вака отворени не можам.
Се прави ли од фармаси онлајн нарачка,инаку не сум член неможам да најдам некој со каталог овде па затоа сакам да прашам дали прават онлајн.
Од искуство си го носиш редовно со тебе и стариот пасош. Инаку амбасадата не издава нова виза додека не истече рокот на тековната виза, така да двата пасоши со тебе.