Некои приватни ординации работат, незнам да ти кажам конкретно некоја, но така ми кажа мојот матичен стоматолог. Прогуглај, сигурно ќе најдеш некоја Има меѓуградски автобус, но ретко и не редовно. Ми требаше и мене, се јавив на автобуската и ми ги кажаа линиите за градот за кој што ми требаше.
Луѓе слушнав дека во гтц имало менувачница во која им носиш фискални сметки од странство и ти го враќаат данокот. Конкретно прашувам за германски сметки, си ги чував од цели 3 месеци шо сум трошела таму. Познаничка една средила така, вратила нешто повеќе од 100евра па дали знаете поконкретни информации?
Да, јас имам преку инстаграм порачано. *** Инаку, мене ме интересира дали имате порачувано од оние онлајн македонски продавници на фејсбук кои воглавно продаваат облека за вежбање, да ми препорачате некоја сигурна доколку имате искуство?
Здраво не знам дали е прашањето за тука. Мајка ми има околу 1000€ на доброволно приватно пензинско осигурување Сава, кое што е доброволно. Може ли да се извадат тие пари сега или мора да отидњ у пензија најпрво?
Има во Тинекс купони за купување производи од Розмарино па има и лонче за млеко. Како се користи? Не сум користела досега такво лонче
Не знам како се поделени, ама до сега беше така започнува исплатата на 5ти и едни зимаат тогаш па на 10ти други па следните на 15ти. Не им пуштаат на сите наеднаш
Здраво некој што ја игра гта сан андреас на македонски ако може да мк даде линк за да а симнам фала однапред
Ми искочи херпес (не ми е прв пат) ама сега ужасно ме пецка. Прееска коа осеќав дека ќе искочи ставив лук на местото.Сега пошто немам лук ставив два пати Ацикловир. Што би ми предложиле да ставам за да го намали пецкањето? Ептен ме нервира, поготово што ми е на долната усна и ми доаѓа да се гризнам.
Јас секогаш купувам херпесан и од него поминува брзо. Сакаа во Еурофарм друго нешто уште поефикасно да ми препорачаат, ама бидејќи сум бремена тоа е кортико и не ми го кажаа на име.Херпесанот е на природна база, ама е врв. (Само ќе мора да издржиш до утре)