Дали може некој знае какво е работното време на Стопанска банка(главната,на плоштад што е кај кафичите)? Благодарам однапред.
Може малку ми е чудно прашањево ама ве молам за мислење Конкретно нова сукња на ќерка ми,ја бендиса една нејзина другарка и ајде оти и беше мерак и ја дадов и и реков поноси ја и ќе ни ја вратиш,ај детево е мало,ама поминаа 2 месеци мајкава не ми ја врака,а секој ден се гледаме комшии сме.Незгодно ми е да речам,а криво ми е ни еднаш на детево не ја облеков.. Како би постапиле?
Твоја си е не треба да ти е незгодно да ја побараш ,некои луѓе стварно немаат осет имав другарка која кога ќе ми земеше нешто додека сама не го побарам нема назад.Обавезно да си ја побараш немој да и ја оставаш.
Девојки дали сте пробале сируп за пушачи? Која е неговата намена и од кој сте задоволни? Дали помага при кашлицата од цигари?
Девојки, со која фарба и бројка на фарба ќе ми излезе оваа боја на коса? За целата коса да си ја исфарбам ми е,бојата на косата ми ее како на сликата темна. Благодарам, однапред.
Може е глупаво прашањево, но ќе пишам. Дали замрзнат помфрит на Фриком или која било друга фирма може да го пржам во тава во подлабок зејтин или само за во фритеза е тој?