Сакам да научам албански, но во нашиот град немаме таква опција. Доколку знаете да ми предложите некој професор што држи онлајн часови? Или апликација?
Ќе ја пробам апликацикајата. Инаку барам нешто по брзо од филмови бодејќи ми треба за работа. Благодарам за предлогот.
Каде има убави книги а да не се многу скапи? Или поточно која книжара има најголеми попусти, по повод саемот на книгата?
Поради актуелната ситуација Антолог организираше прв е-саем на книгата со голем попуст на нивните изданија. Разгледај на нивната страна.
Дали имате искуство со субвенции за велосипед што ги доделува град Скопје? Барав на нивната страна ама нема никаква информација. Вчера видов објава од некој портал дека сепак ќе се доделуваат субвенции оваа година но немаше ништо објаснето околу постапката. Не ми се шета туку така по шалтери да се распрашувам.
Нема што да ти биде незгодно, ти си ја купила за ќерка ти, неа треба да и биде. Ќе и кажеш да ти ја врати бидејќи сакаш да и ја облечеш за некаде. И готово. Можеш. Разгледај и сакам книги.
Може не е за тука, ама не знам каде да прашам. Земавме кола опел мерива, и нешто чепкавме и сеа радиото се уклучува на секои 10мин (се исклучено, тоа се уклучува). Знае некој да ми помогне како да исклучам-тајмер нигде не наоѓам?