Таман работа да не се плаќа тоа што ќе го земеш. Тоа што ќе ти фати око го купуваш, одиш дома го пробуваш, ако ти е точно си го задржуваш, веќе го имаш платено, ако не ти е, одиш го враќаш или замена правиш или парите ќе ти ги вратат.
Леле ко од на Марс да сте паднати. Секогаш можеше во Сити мол да замениш, во рок од 30 дена со ф-на с-ка ако не ти чини. Па така и сега. Кој дава без пари бе?
Јас знам дека тутунска во кисела вода кај чешма, работи до 15ч. Претходната недела беше така. За другите банки не би знаела да кажам.
Јас за фармерки сум тешка. 10 пара можам да пробам а едвај едни да ми одговараат. Не верувам дека би можела сите да ги платам за дома да си пробувам. За тоа прашав.
Да не го имаат укинато полицискиот час а јас да не знам? Кај мене на улица врие од деца,урлаат,викаат,се дерат не се поднесуваат,ако им излезам ке им покажам убаво
Некој што има познавање од fb ads да ми помогне? Кога пробувам да направам реклама за инста и одбирам опција каросел ми вели дека сликата не може дс биде симната, пробав неколку пати, пак истото.
Прашав како човек. Како работат? Какви се работите сега? Не мора веднаш со агресивни одговори од Марс падната и не знам што. Знам дека сега не е време за шопинг. Свесна сум за тоа. Јас не реков дека одма ќе одам. Понекогаш имам чувство дека форумот на некои членови служи само да се искараат.
Инсталирав апдејти на Windows 10 и веднаш по рестартирањето приметив дека не функционира тастатурата и батеријата не се полни. Дали некој се соочил со нешто слично и како да го средам?
Многу ми е итно! Колкава важност има упатот лу1-в? 7 или 30 дена од датум на издавање? се работи за испитување хормонален статус и тумор маркери.
До сега не сум работела и барав работа пред кризата со корона вирусот, дали ке важи и за мене мерката за невработеност? Кој знае нека ми пише Фала
После колку време ќе се покаже намалување во килограмите ако прекинам да јадам благо, леб, пржена храна и да не пијам газирани пијалоци, а да почнам повеќе со здрава храна? Благодарам