Да ми препорачате цвеќарница или некоја онлајн продавница за подароци?Ми треба некоја која врши достава и има онлајн плаќање.
Значи да си барам бус за до полициски да си стигнам дома а.. Супер Фала дечки Уште некој да знае која линија е сигурна. Ако се јавам во ЈСП ќе ми кажат ли термини? Пошо стварно ми е битно за враќање, неќам да спијам таму
Ќе ти кажат, само не знам дали ќе ги добиеш на телефон.. Два пати се јавував за да прашам нешто и требаше да вртам неколку пати за да се јават.
Колку што знам ЈСП возат по саботен возен ред сега. Отвори на страната на ЈСП за сабота за 53ка и би требало да се тие термини. А за последен термин од Катланово е 17.35. Така имаат на страната на ФБ ставено.
Вака, имам препорачана пратка што е пратена како подарок, ама ми стигна дома лист дека треба да се царини, ми бараат изјава за вредност од примачот или фискална сметка и фактура или комерцијален документ. Не ми е јасно како би имала јас фискална или фактура за нешто што е пратено како подарок. Имате ли искуство со ова и што е најпаметно да направам?
Јас колку што знам во царина не се рачуна како поклон/подарок, без разлика треба да се царини истото. Пиши ми лп ќе ти кажам подетално
Дечки некој кој има познавање со јава или андроид програмирање нека ми пише порака. За основни работи се работи ми треба мала помош
Да не знае некој дали маслото од чајно дрво може да се става на разрането место, и доколку може дали би имало ефект?