До 18 часот ама вчера беше усвоена измена на мерката за работно време на трговските центри - ќе работат секој ден до 22 ч. освен недела. Е сега претпоставувам тоа нема да почне да се применува од денес, веројатно од наредна недела...
На меилот што излегува откако ќе ти пише дека те нема на листата. Инаку побрзо поднеси приговор зошто до 15ти јуни примале приговори...
Пробав да најдам Деликато со благ вкус, ама не можев па ме интересира дали класичното е со горчлив вкус или благ и неутрален? Да не биде само да го купам и да го фрлам.
Ако си активен барател на работа на 1 месец да. Тие што бараат на 6 месеци не. А ако си од лица со низок доход не знам како иде. Би требало да те рачунаат. Поднеси си приговор ќе видиш дали е грешка или не, ваљда ќе ни кажат зошто не нема.
Дали познавате некој кој работи во Брокерска Куќа или некој брокер? Ми треба конкретно совети и некој да ме упати во цела работа со акции
Разгледај тука -> https://zk.mk/ramki-i-vramuvanje/skopje Најверојатно сите од наброените можат да го направат тоа.
Зошто брендовиве како зара, бершка теранова немаат онлајн продавање? Баш би било добро да имаат таква опција