Дали знаете зошто не ѓи отвотаат библиотеките? И кога би ѓи отвориле? Нема вонредна состојба,нема полициски час.Зошто? Читалните не мора да работат,но барем шалтерот да работи. Пратив e-mail до библиотеката,нема одговор.Исто,и на телефонските броеви за контакт се јавив,и нема одговор. Кога ќе ги отворат?
Дали може замена на патики односно на бојата . Земенеи денес прм утре да се заменат ? По конкретно од Buzz
Дозволено е замена на било кој артикл, само да се чува амбалажата (кутијата да не биде оштетена) и фискалната сметка заради сторнирање, инаку дозволено е до 7 дена да го вратите производот и да барате да ви бидат вратени парите во целост, или да барате замена по погоре наведеното, во спротивно ако одбијат пријавете во пазарен инспекторат.
Благодарам многу.Но сеуште не ми е јасно зошто не ги отвараат. Ме убива неизвесноста,и постојаното посетување на нивниот сајт.
Здраво да ве прашам вие што имате ајфон дали може некој да ве следи да гледа што правите на тел преку ајколуд да се најаве на др тел и така да се гледа дали може фала однапред
На која тема и за кога? Пиши лп, ќе те поврзам. Каде се пријавува угостителскки објект за непочитување на протоколи во ситуацијава?
Не знам како мислиш да те следи... ако се секираш дека некој ти е влезен во акаунтот, слободно уште одма можеш да провериш моментално кои уреди го користат твојот iCloud. Чепни во Settings/iCloud, заборавив каде се гледаше, зависи и каков ајфон имаш. Инаку ако преку друг уред некој случајно успее се најави на твојот iCloud (ако ти знае корисничко име и лозинка), може да гледа слики, видеа, контакти и се' што ти е зачувано.
Мене ми вратија дека кога ќе донесе одлука Владата. Само не слушнав некој да постави прашање или да покрене иницијатива за отварање. Ова е изгледа најмалку битно.
Вака мислев дали може да се гледа каде си бил што правиш на гугал кај отварашнинаку имам ајфон 7 и дали коже да се гледа со кого разговараш тоа ми беше зборот
Теоретски би можело, но само доколку некој влезе на твојот iCloud (а во тој случај ќе знаеш бидејќи веднаш може да се провери како што споменав погоре). Види во Settings/iCloud кои апликации користат iCloud и исклучи Safari, Messages, Contacts. Доколку се исклучени нема гајле. Исто така можеш да користиш и private mode односно incognito на Safari кога пребаруваш. На тој начин воопшто не се зачувува историја на пребарување.
Не верувам дека Владата за брзо време ќе превземе нешто.Не знам зошто не отвараат,а очајно имам потреба од читање книги.
Со оглед на неизвесноста за отворање на библиотеките и потребата од читање, имаш избор да си купиш книги по пристапна цена доколку си во можност. Антолог имаат 20% намалување на нивните изданија кое важи до 30 јуни.
Толку коментари за бибилиотеките, навистина никаде не се отворени? Тука се, и нема зошто да не се кога сите друг локали работат.
Здраво. почнав на солариум и после тоа веднаш одам на мадеро терапија а ми кажаа дека смеам, но поголема болка осеќам овие 5 дена што одам солариум-мадеро , отколку кога правев само мадеро. Што може да е проблемот ?