Можно е да се извади принт на блуза? Имам една многу убава, и модел и материјал а и убаво ми стои ама на среде има некоја фирма нешто и доле пишува. На подарок сум ја добила, сакам да ја носам ама многу е глупо тоа на средина. Згора на се имаше и циркони ама нив ги извадив. И не е од оние лоши принтови што од прво перење пукаат и се лупат, ова е од другите...
1. Знае некој колку паринки е Oxford англиско-англиски речник? 2. Каде можам да го најдам во Битола? И ако го нема во Битола во која книжара во Скопје можам да го порачам па да ми го испратат преку пошта? Gracias однапред.
Најдобро да го побараш во англискиот центар во Скопје .. Книжарница Англиски Центар Ул. Градски Ѕид блок 3, локал 12 Телефон: 02/3109 372 и 02/3221 514 E-mail: а ngliski-centar@t-home.mk и angliskicentar-knizara@t-home.mk
Девојки, како да го спречам излегувањето на боја од еден џемпер? Вчера го купив, црна боја, денеска на рака да го исплакнам реков, цела када ја офарбав црна, ептен боја пушта. Ми кажаа оцет да се стави и да отстои, ама без ефекти некако.
Дали некој знае каде можам да ги најдам рекламите на фемина што беа за летови низ европски дестинации за 17 евра или некои слични на нив?
Девојчики, дали знаете каде да побарам кожен баскет, и од прилика која цена е? Во Орка, Емилијано... друга некоја продавница за спортски реквизити?